Web Design Constanta

Website de prezentare, magazin online, optimizare SEO

Doriti un website profesional?

Suntem din Constanta si construim site-uri conform standardelor de calitate recomandate de Google. Portofoliul nostru poate atesta calitatea proiectelor clientilor nostri.

Prezenta online este mai importanta decat considerati. Un site web este o investitie pe termen lung, ajutandu-va sa va promovati serviciile si sa gasiti clientii cei mai deschisi.

Retelele de socializare controleaza expunerea dumneavoastra online si va colecteaza datele incercand doar sa isi maximizeze profitul. Un website personal va poate asigura independenta!

Echipa AltWeb

Ce asteptari avem de la un site?

In primul rand, trebuie sa arate bine! Destul de bine cat sa poata convinge publicul tinta, dar sa nu intreaca masura devenind inaccesibil.

In al doilea rand, zero erori de cod. Ne concentram mult pe perfectiunea codului ce ruleaza in spate si pe resursele consumate.

Viteza maxima in testele PageSpeed Insights si GTmetrix!

Optimizare SEO la 100% in Google Audits! Daca tehnic site-ul este pregatit, continutul de calitate il va ajuta sa urce in cautari.

image

De ce sa lucrati cu noi?

Suntem sinceri si deschisi. Va vom spune mereu cand abordati o problema intr-un mod gresit si vom argumenta si motivele.

Daca sunteti increzator si optimist, stiti ce vreti sa construiti si ce asteptari aveti, atunci sunteti pe drumul cel bun si vom putea colabora fara probleme.

Timpul este cel mai pretios

O afacere de succes intelege ca trebuie sa se concentreze pe ceea ce face cel mai bine!
Noi facem web design.