Web Design Brasov

Creare site web de prezentare sau site firma

Doriti un website profesional?

Construim site-uri conform standardelor de calitate recomandate de Google. Portofoliul nostru poate atesta calitatea proiectelor clientilor nostri.

Indiferent daca sunteti din Brasov, sau un alt oras din Romania, putem comunica online si prin telefon pentru a stabili detaliile site-ului si pentru a semna contractul de colaborare.

Prezenta dumneavoastra online este mai importanta decat considerati. Un site web va ajuta sa va promovati serviciile si sa gasiti clientii potriviti pentru dumneavoastra.

Echipa AltWeb

De ce aveti nevoie pentru a va asigura prezenta online?

Daca sunteti aici, nevoia unui site web este evidenta. Pentru a incepe lucrul la un site, aveti nevoie de un logo.

Un logo va asigura identitatea si este absolut necesar pentru imaginea brandului dumneavoastra. Daca nu aveti un logo vectorial, noi va putem proiecta unul.

Urmatorul pas este cumpararea domeniului. Daca publicul dumneavoastra este din Romania, un domeniu .ro este indicat. Daca doriti o prezenta internationala pentu site, mai indicat este un domeniu .com

Urmeaza constructia site-ului impreuna cu optimizarea SEO.

Mai multe despre optimizarea SEO

image

De ce sa lucrati cu noi?

Suntem sinceri si deschisi. Va vom spune mereu cand abordati o problema intr-un mod gresit si vom argumenta si motivele.

Daca sunteti increzator si optimist, stiti ce vreti sa construiti si ce asteptari aveti, atunci sunteti pe drumul cel bun si vom putea colabora fara probleme.

Timpul este cel mai pretios

O afacere de succes intelege ca trebuie sa se concentreze pe ceea ce face cel mai bine!
Noi facem web design.