Servicii

Web Design

Orice afacere online sau offline are nevoie de un website care să o reprezinte.
În construcția unui website ținem cont ne mai multe aspecte importante pentru a avea în final produsul dorit:

1. Analiză Concurență

Înainte de a îți găsi locul în piață, este necesară o analiză de amănunțită. Astfel, putem vedea ce face concurență bine, ce face greșit, și putem găsi o cale sigură către succes.

2. Scopul

Ce scop are website-ul, ce probleme urmărește să rezolve, și ce funcții trebuie el să îndeplinească?

Web Design si cafea!

Optimizare SEO

Optimizarea SEO a trecut prin mai multe etape de-a lungul anilor, incercand sa alerge dupa tendintele Google. Dar in ultimii ani, putem spune ca Google s-a maturizat, a devenit inteligent (Artificial Inteligent). Astfel, regulile s-au simplificat, cel putin cand vine vorba de structura paginilor web.

Nu alerga dupa link-uri!

Daca acum cativa ani conta foarte mult sa ai link-uri catre site-ul tau, acum conteaza mai putin. Insa ajuta, destul de mult, sa ai cateva link-uri catre site-ul tau pe un website cu autoritate. Atentie insa, nu sunt luate in calcul, si chiar pot aduce penalizari, link-urile venite din sectiunea de comentarii, considerate spam de cele mai multe ori.

Strategie SEO: Scrie mai mult!

Logo Design

Dacă te întrebi: Am nevoie de un logo? Răspunsul este: Da!
Un logo este un ansamblu de elemente grafice ce exprimă vizual marca unui produs sau companie, și este destinat pentru a inspira încredere și fidelizare în rândul consumatorilor.

Un logo trebuie să fie simplu și practic. Nu trebuie să exprime sentimente sau mesaje, dar este esențial să îți reprezinte identitatea pe termen lung.

Un logo trebuie să fie versatil, să arate bine în toate dimensiunile și să fie ușor de identificat din orice unghi.

Graphics by Bogdan Irofte

Design Grafic 2D și 3D

Incepand de la carti de vizita, brosuri, afise, bannere si terminand cu modelare 3D de cladiri, ansambluri, restaurante (interior sau exterior), gama noastra de servicii este foarte vasta.

Suntem increzatori ca putem raspunde nevoilor clientilor nostri, bazandu-ne pe aproape 10 ani de experienta in graphic design si publicitate.

Graphics by Bogdan Irofte

Platforme Personalizate

Cand vine vorba de platforme web personalizate pentru companii, acestea pot salva multi bani pe termen lung. O platforma web creata special pentru nevoile angajatilor, care sa economiseasca timpul si banii companiei, este o investitie absolut necesara, mai ales in companiile medii si mari.

Optimizeaza-ti modul de lucru!

Tu iti cunosti cel mai bine mecanismele interne esentiale functionarii companiei. Si cu siguranta stii unde exista procese greoaie care incetinesc tot mecanismul. Nu ma refer la angajati, ci la harware si software.

Platforme Customizate