Servicii

Web Design

Orice afacere online sau offline are nevoie de un website care să o reprezinte.
În construcția unui website ținem cont ne mai multe aspecte importante pentru a avea în final produsul dorit:

1. Analiză Concurență

Înainte de a îți găsi locul în piață, este necesară o analiză de amănunțită. Astfel, putem vedea ce face concurență bine, ce face greșit, și putem găsi o cale sigură către succes.

2. Scopul

Ce scop are website-ul, ce probleme urmărește să rezolve, și ce funcții trebuie el să îndeplinească?

3. Bugetul

În funcție de buget putem implementa soluții complexe personalizate pentru necesitățile clienților, sau soluții rapide ce necesită un timp mai scurt de implementare.

4. Tehnologia

Cerințele clientului dictează de cele mai multe ori tehnologia. Experiență în domeniu ne ajută să alegem cele mai bune tehnologii pentru nevoile și bugetul proiectului.

5. Umanizarea

După finalizarea proiectului adăugăm ingredientele finale. Umblăm la tonul website-ului, îl privim din mai multe perspective ale viitorilor vizitatori, și încercăm să îi primim că într-o casă nouă.

6. Optimizarea

Cum website-ul este optimizat structural din partea de construcție, și textul este de calitate și scris pentru vizitatori (nu pentru Google), optimizarea este deja făcută.

Web Design si cafea!

Optimizare SEO

Optimizarea SEO a trecut prin mai multe etape de-a lungul anilor, incercand sa alerge dupa tendintele Google. Dar in ultimii ani, putem spune ca Google s-a maturizat, a devenit inteligent (Artificial Inteligent). Astfel, regulile s-au simplificat, cel putin cand vine vorba de structura paginilor web.

Nu alerga dupa link-uri!

Daca acum cativa ani conta foarte mult sa ai link-uri catre site-ul tau, acum conteaza mai putin. Insa ajuta, destul de mult, sa ai cateva link-uri catre site-ul tau pe un website cu autoritate. Atentie insa, nu sunt luate in calcul, si chiar pot aduce penalizari, link-urile venite din sectiunea de comentarii, considerate spam de cele mai multe ori.

Scrie continut de calitate!

Nu iti aduce link-ul, ce iti aduce paragraful. Mai ales daca textul tau raspunde la o intrebare, rezolva o problema, sau pur si simplu ofera o informatie utila. Este imposibil sa nu ai ceva folositor de extras si de expus in text (sau imagini). Atentie, continutul copiat din alte surse este detectat de Google si duce la o depunctare drastica!

Strategie SEO: Scrie mai mult!

Graphic Design

Logo Design

Dacă te întrebi: Am nevoie de un logo? Răspunsul este: Da!
Un logo este un ansamblu de elemente grafice ce exprimă vizual marca unui produs sau companie este destinat pentru a inspira încredere și fidelizare în rândul consumatorilor.

Graphics by Bogdan Irofte

Modelare 3D

Suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii profesionale de modelare 3D.

Graphics by Bogdan Irofte

Platforme Personalizate

Cand vine vorba de platforme web personalizate pentru companii, acestea pot salva multi bani pe termen lung. O platforma web creata special pentru nevoile angajatilor, care sa economiseasca timpul si banii companiei, este o investitie absolut necesara, mai ales in companiile medii si mari.

Optimizeaza-ti modul de lucru!

Tu iti cunosti cel mai bine mecanismele interne esentiale functionarii companiei. Si cu siguranta stii unde exista procese greoaie care incetinesc tot mecanismul. Nu ma refer la angajati, ci la harware si software. Daca problema este de hardware (calculatoare lente), se rezolva usor cu bani, fara batai de cap prea mari. Daca problema este de software, si nici Excel nici Google Docs nu ajuta in mare masura, atunci cu siguranta o platforma web personalizata ar rezolva problema.

Rapoarte, email-uri, alerte...

O platforma web poate face multe. Aproape orice! Si daca visezi acea platforma custom, care sa faca tot ce iti doresti, care sa iti stocheze informatiile ordonate, clasificate si securizate, contacteaza-ne si povesteste-ne ce iti doresti!

Platforme Customizate