Portofoliu

Federico.ro

Federico

Federico

Construit folosind PHP pe framework-ul Laravel si JavaScript cu VueJS, magazinul online de parfumuri si cosmetice este un proiect ambitios in continua dezvoltare.

Proiectul este customizat conform specificatiilor clientului, de la detaliile de design, pana la administrarea de promotii si stocuri.

Case3D.ro

Case 3D

Case 3D

Case 3D este un proiect foarte ambitios ce a presupus integrarea de obiecte 3D complexe in site, pastrand in acelasi timp viteza optima de incarcare recomandata de Google.

Proiectul este construit in VueJs folosind librarii de randare 3D folosind tehnologia WebGL 2.

MicorobuzeConstanta.ro

Micorobuze Constanta

Micorobuze Constanta

Un site simplu de prezentare pentru firma BIAM SERVCOM SRL ce are ca obiect de activitare inchirierea de microbuze pentru grupuri de persoane si firme.

Focusul a fost pus pe design si optimizarea SEO a continutului pentru indexare rapida in Google. Am folosit Wordpress la constructia acestui site.

Banderco

Banderco

Banderco

Banderco este un furnizor international de servicii energetice ce opereaza in Danemarca si Romania.

Clientul a inpus din start un style guide ce a trebui respectat pentru orice element. Website-ul a fost construi folosind Wordpress.

SpendingAid.com

Charity SOS

Charity SOS

Proiectul consta in realizarea unui site in engleza, franceza si romana ce accepta donatii.

Optimizarea SEO si de viteza au fost foarte importante in procesul de constructie. Site-ul dispune de un CMS ce ofera optiuni complexe de modificare a continutului si a meta-continutului.

SpendingAid.com

Spending Aid

Spending Aid

Proiectul a plecat de la ideea centralizarii reducerilor de pret oferite de piata vorbitoare de limba engleza.

Cea mai mare provocare a fost importul de resurse din tabelele CSV oferite de furnizorul de promotii. Proiectul este construit pe Laravel folosind si Materialize CSS.

Traduceri Axioma

Traduceri Axioma

Traduceri Axioma

Proiectul a fost construit in cateva zile in Wordpress, obiectivul principal fiind pozitionarea in prima pagina Google pentru cautarea "traduceri constanta".

Cu un design placut si continut de calitate, obiectivul SEO a fost realizat la cateva luni de la lansare.

Hotel Pinguin

Hotel Pinguin

Hotel Pinguin

Site-ul este constuit pe o structura one-page, dar pastrand in acelasi timp obiectivele SEO.

Proiectul a implicat introducerea unui video incarcat din YouTube ca background in header, formular de rezervari si galerie foto. Am folosit Wordpress la constructia acestui site.

Tractari Auto

Tractari Auto

Tractari Auto

Construit in Wordpress, site-ul se adreseaza celor ramasi in drum cu autoturismul in judetul Constanta.

Site-ul este optimizat grafic pentru a fi usor de apelat numarul de telefon pentru tractari. Informatiile estentiale sunt la indemana, cum ar fi servicii si tarife.