Despre noi

Web design și aplicații complexe folosind tehnologii actuale

Programare orientată spre client

Evident, suntem o echipă formată din oameni ce stăpânesc anumite tehnologii, care nu întâmplător coincid cu ceea ce aveți dumneavoastră nevoie.

Lista de abilitați și tehnologii poate fi lungă, dar nu este relevantă. Dezvoltarea de soluții web este într-o perioadă accelerată de evoluție, iar lista de tehnologii se poate schimbă peste 6 luni sau un an.

Echipa AltWeb

Cum suntem văzuți de clienți

Ce ne interesează cu adevărat este ce dorește clientul să fim, cum ne definește el. Iar aici percepția poate fi diferită în funcție de cerințe.

Pentru un client putem fi echipa ce a realizat logo-ul, site-ul de prezentare și câteva materiale promoționale.

Pentru un alt client suntem echipa ce a construit magazinul online și se ocupă în continuare de promovarea produselor, optimizare și mentenanță.

Suntem identificați drept compania ce a construit softul intern de management al echipamentelor și resurselor, raportând automat cifrele și graficele esențiale optimizării modului de lucru.

image

Echipa noastra

image
Dan Stoian Web Developer
image
Bogdan Irofte UI/UX Designer
image
Ana-Maria Buga Specialist Marketing

De ce să lucrați cu noi?

Suntem sinceri și deschiși. Vă vom spune mereu când abordați o problemă într-un mod greșit și vom argumenta și motivele.

Daca sunteți încrezător și optimist, știți ce vreți să construiți și ce așteptări aveți, atunci sunteți pe drumul cel bun și vom putea colabora fără probleme.

Timpul este cel mai prețios

O afacere de succes înțelege că trebuie să se concentreze pe ceea ce face cel mai bine!
Noi facem web design.