Despre noi

Web design si aplicatii complexe folosind tehnologii actuale

Programare orientata spre client

Evident, suntem o echipa formata din oameni ce stapanesc anumite tehnologii, care nu intamplator coincid cu ceea ce aveti dumneavoastra nevoie.

Lista de abilitati si tehnologii poate fi lunga, dar nu este relevanta. Dezvoltarea de solutii web este intr-o perioada accelerata de evolutie, iar lista de tehnologii se poate schimba peste 6 luni sau un an.

Echipa AltWeb

Cum suntem vazuti de clienti

Ce ne intereseaza cu adevarat este ce doreste clientul sa fim, cum ne defineste el. Iar aici perceptia poate fi diferita in functie de cerinte.

Pentru un client putem fi echipa ce a realizat logo-ul, site-ul de prezentare si cateva materiale promotionale.

Pentru un alt client suntem echipa ce a construit magazinul online si se ocupa in continuare de promovarea produselor, optimizare si mentenanta.

Suntem identificati drept compania ce a construit softul intern de management al echipamentelor si resurselor, raportand automat cifrele si graficele esentiale optimizarii modului de lucru.

image

Echipa noastra

image
Dan Stoian Web Developer
image
Bogdan Irofte UI/UX Designer
image
Ana-Maria Buga Specialist Marketing

De ce sa lucrati cu noi?

Suntem sinceri si deschisi. Va vom spune mereu cand abordati o problema intr-un mod gresit si vom argumenta si motivele.

Daca sunteti increzator si optimist, stiti ce vreti sa construiti si ce asteptari aveti, atunci sunteti pe drumul cel bun si vom putea colabora fara probleme.

Timpul este cel mai pretios

O afacere de succes intelege ca trebuie sa se concentreze pe ceea ce face cel mai bine!
Noi facem web design.