Creare site Constanța, Web Design România

Website de prezentare, magazin online
Optimizare SEO și viteză

Doriți un website profesional?

Suntem din Constanța și construim site-uri conform standardelor de calitate recomandate de Google. Portofoliul nostru poate atesta calitatea proiectelor clienților noștri.

Prezența online este mai importanta decât considerați. Un site web este o investiție pe termen lung, ajutandu-vă să vă promovați serviciile și să găsiți clienți noi.

Rețelele de socializare controlează expunerea dumneavoastră online și vă colectează datele încercând doar să își maximizeze profitul. Un website personal vă poate asigura independența!

Echipa AltWeb

Ce așteptări avem de la un site?

În primul rând, un site trebuie să arate profesional, să reflecte imaginea clientului cât mai bine.

În al doilea rând, zero erori de cod. Ne concentrăm mult pe perfecțiunea codului ce rulează în spate și pe resursele consumate.

Viteza maximă în testele PageSpeed Insights si GTmetrix!

Optimizare SEO la 100% în Google Audits! Dacă tehnic site-ul este pregătit, conținutul de calitate îl va ajuta să urce în căutări.

image

De ce să lucrați cu noi?

Suntem sinceri și deschiși. Vă vom spune mereu când abordați o problemă într-un mod greșit și vom argumenta și motivele.

Daca sunteți încrezător și optimist, știți ce vreți să construiți și ce așteptări aveți, atunci sunteți pe drumul cel bun și vom putea colabora fără probleme.

Timpul este cel mai prețios

O afacere de succes înțelege că trebuie să se concentreze pe ceea ce face cel mai bine!
Noi facem web design.